maanantai 17. elokuuta 2015

Uistelua Isollajärvellä

Sää tiedotuksen mukaan piti tulla aurinkoinen ja tuuleton päivä.Toinen sentään piti paikkaansa ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ,mutta tuulta taas riitti.
Vene veteen ja ajo otti paikoille.Takila jojot pyyntiin ja saman tien kala kiinni vesimelonin väriseen Jade Vaappuun.Kuhalla mittaa reilu neljä kymmentä senttiä.
Plaanari vapaankin laitettiin reilu painotus että se kulki melkein pohjia myöten ja sekin antoi harvoja kaloja ,mutta huomattavasti vähempi kuin takila jojot.
Tapion ajaessa erään karin vierestä varoitteli ,että plaanari vapa ottaa pohjaan kohta.Hetken päästä plaanarin laukaisia laukesi ja olin varma että vaappu on pohjassa,mutta kyllä siellä oli iso hauki.
Kun sain hauen veneen viereen niin meinasi mennä takilan vaijereihin ,joten jouduin vetämään hauen väkisin ylöspäin ja samassa Tapio sai haavin alle ja siima poikki.Onneksi haavimies oli hereillä,eikä tullut kalusto tappioita.


Jade Vaappu kesto testissä.
Haukia on kyllä tullut ihmeen vähän mihin olen tottunut muilla järvillä sekä pihlavanlahdella.
Koko on kyllä ollut reipasta yksi n.8kg ja yksi n.4kg.
Kuhat olivat hiukan enempi hajallaan kuin edellisellä reissulla.Mutta 84 kuhaa kävi tekemässä tuttavuutta Jade Vaappuihin josta ruoakakaloiksi 5kpl.
Jälleen oli mukava reissu...vieläkö tulisi se tuuleton päivä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti